اطلاعات مالی و شخصی شما نزد ما محفوظ است. فقط اعضای گروههای شما میتوانند هزینههای ثبت شده در گروه را مشاهده کنند. ما اطلاعات شما را با شخص ثالث به اشتراک نمیگذاریم. شما میتوانید در هر زمان حساب خود را حذف کنید.